Om Steffen

Mit navn er Steffen Gregersen og jeg arbejder som nodeskriver. Dvs. at jeg skriver noder ind og sætter dem op som trykte noder.

Af opgaver jeg udfører kan f.eks. nævnes indskrivning af kompositioner som er skrevet i hånden. Dette job kan udføres for den enkelte komponist, for et orkester eller for at forlag.

Desuden udfører jeg en lang række andre opgaver, som f.eks. transponering af enkelte stemmer eller hele orkesterværker, skrivning af ekstra stemmer til eksisterende arrangementer.

Jeg kan også tilbyde at arrangere musik fra bunden eller lave om på allerede eksisterende arrangementer.

Hvad laver jeg ellers?

Jeg driver et lille nodeforlag, New Hits Publishing, hvor jeg udgiver nogle af mine egne værker og arrangementer. Forlaget fokuserer primært på slagtøjsmusik med speciale i marimbaorkestre, tambourkorps og trommekorps.

Selv spiller jeg slagtøj og fungerer som freelance musiker, hvor jeg assisterer i orkestre rundt omkring i det meste af landet. Derudover underviser jeg som slagtøjslærer og dirigent i Danehofgarden i Nyborg.

Følg mig

Du kan følge med i hvilke projekter jeg har gang i og meget mere, ved at følge mig på Twitter, følge New Hits Publishing på Facebook eller følge mig på min personlige blog, hvor jeg bla. kommer med en masse guides til nodeprogrammet Finale.