Få skrevet ekstra stemmer til arrangementer

Kender du det, at du står med noderne til et større eller mindre orkesterværk, du har alle løse stemmer, undtagen én? Du kan ikke lige fremskaffe den. Hvad gør du så?

Enten kan du bide i det sure æble og gå hjem og skrive hele stemmen ind udfra partituret, eller også kan du bede personen spille en anden stemme, med det resultat at du mangler noget i musikken. Hvis du ikke er verdens hurtigste bruger af et nodeprogram eller ikke har et nodeprogram, så kan du hurtigt komme til at bruge rigtig lang tid på sådan en opgave.

Men her kan du lade mig udføre opgaven istedet for. Jeg kan både gøre det hurtigt og billigt, og du får derfor frigjort noget tid, så du kan lave andre opgaver eller nyde lidt fritid.

Sammenskrivning af stemmer

Et andet problem som også kan opstå, er i ikke-fuldt-besatte orkestre, at man har steder i forskellige stemmer, som bør spilles af den samme musiker. Hvis det er et større værk, kan det hurtigt bliver uoverskueligt at sidde med begge stemmer og springe frem og tilbage. En klippe-og-klistre løsning er måske heller ikke optimal.

I sådan et tilfælde kan jeg løse opgaven hurtigt, ved at gå ind og lave en kombineret stemme, hvor jeg bruger materiale fra de 2 (eller flere) oprindelige stemmer.

Lave ekstra stemmer

Jeg kan også tilbyde at lave ekstra stemmer. Det kan være en basstemme eller andet, som det oprindelige arrangement ikke indeholder.

Få et tilbud

Skriv til mig og forklar dit behov, så kan du få et uforpligtende tilbud. Skriv til mig her:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Vedhæft evt. en fil