Indskrive noder

En af de oftest udførte opgaver for en nodeskriver er at indtaste håndskrevne noder, så de kan blive gjort klar som computerskrevne, let-læselige noder. Uanset om de så skal bruges til at blive trykt på et forlag eller de bare skal printes og bruges.

Jeg samarbejder både med forlag og komponister og skriver deres håndskrevne, eller andre dårlig skrevne noder, ind på computer i mit nodeprogram. Jeg indsætter alle musiske tegn og betegnelser og sørger for både at få et flot partitur og flotte enkeltstemmer.

Jeg indskriver både små værker for solister, kammerværker og værker for symfoniorkestre m.m. Så lige fra det helt lille stykke musik med enkelt melodilinje med becifringer og helt op til større symfonier og operaer.

Skriv og få et tilbud

De mange forskelligartede opgaver, gør også at det er svært at give en pris på en opgave, uden at kende ordentligt til den. Men gør jeg det, så kan jeg beregne et godt tilbud til dig.

Skriv derfor til mig nu, og forklar din opgave så præcist som muligt, så vil jeg hurtigst muligt give dig et tilbud. Du kan skrive til mig her:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Vedhæft evt. en fil